Hytera MD785 DMR mobilofoon

In de wereld van professionele communicatie is betrouwbaarheid van cruciaal belang. De Hytera MD785 digitale DMR mobilofoon biedt u de veelzijdigheid en geavanceerde digitale functies die u nodig heeft om de informatie-uitwisseling in alle situaties te vergemakkelijken. Met een ergonomisch... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera MD785 mobilofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

In de wereld van professionele communicatie is betrouwbaarheid van cruciaal belang. De Hytera MD785 digitale DMR mobilofoon biedt u de veelzijdigheid en geavanceerde digitale functies die u nodig heeft om de informatie-uitwisseling in alle situaties te vergemakkelijken. Met een ergonomisch ontwerp en gebruiksvriendelijke interface vormt deze mobilofoon de ideale oplossing voor al uw communicatiebehoeften. Of u nu de efficiëntie van uw bedrijf wilt optimaliseren of snel wilt kunnen reageren in noodsituaties, de Hytera MD785 ondersteunt u bij elke stap.

Hoogwaardige Display en Gebruikersinterface

De Hytera MD785 is uitgerust met een hoogresolutie LCD-display dat onder alle lichtomstandigheden een duidelijke weergave biedt. Dit is essentieel voor situaties waarin snelle en nauwkeurige informatieoverdracht van groot belang is. Het grote toetsenbord en de ergonomisch geplaatste programmeerbare toetsen zorgen ervoor dat u de mobilofoon efficiënt en intuïtief kunt bedienen, zelfs in stressvolle situaties.

GPS Locatiebepaling en Beveiligingsopties

Veiligheid van uw personeel is een topprioriteit. De geïntegreerde GPS-functionaliteit van de MD785 biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers nauwkeurig te lokaliseren. Deze functie is bijzonder nuttig in noodsituaties, waar snelle locatiebepaling essentieel kan zijn. Bovendien beschikt de MD785 over diverse beveiligingsopties die bijdragen aan de bescherming van uw teamleden, zoals noodoproepen en Man Down-functies.

Flexibele Modus Ondersteuning

Een van de meest opvallende kenmerken van de Hytera MD785 is de ondersteuning voor zowel digitale als analoge modi. Deze dual-mode functionaliteit betekent dat u naadloos kunt schakelen tussen verschillende radionetwerken, waardoor de MD785 een toekomstbestendige investering is. Dit maakt de mobilofoon ideaal voor bedrijven die geleidelijk willen overstappen van analoge naar digitale communicatie zonder hun bestaande infrastructuur in gevaar te brengen.

Efficiëntie en Productiviteit

De MD785 is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van uw communicatie te verbeteren. De mobilofoon biedt functies zoals tekstberichten, groepsoproepen, en prioriteitsoproepen, waardoor u snel en effectief kunt communiceren met uw team. De uitstekende geluidskwaliteit, zelfs in omgevingen met veel ruis, zorgt ervoor dat uw berichten altijd helder en duidelijk overkomen.

Doelgroep en Toepassingen

De Hytera MD785 is perfect geschikt voor een breed scala aan industrieën, waaronder transport en logistiek, bouw, openbare veiligheid, en productie. Bedrijven in deze sectoren hebben behoefte aan robuuste en betrouwbare communicatieapparatuur om hun operaties soepel te laten verlopen en snel te kunnen reageren op veranderende omstandigheden. De MD785 voldoet aan deze eisen door duurzaamheid te combineren met geavanceerde communicatiefuncties.

De Hytera MD785 DMR mobilofoon is meer dan slechts een communicatieapparaat; het is een essentieel hulpmiddel dat de veiligheid en efficiëntie van uw organisatie kan verbeteren. Dankzij de hoge resolutie display, de ergonomische bediening, de GPS-functionaliteit, en de dual-mode ondersteuning, biedt deze mobilofoon alles wat u nodig heeft voor betrouwbare en flexibele communicatie. Neem vandaag nog contact op met SMELT voor meer informatie of vraag direct een offerte aan en ervaar zelf de voordelen van de Hytera MD785.

Pakketinhoud

De MD785 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam mobilofoon Hytera MD785
Montagebeugel Hytera montagebeugel (BRK08
Handmicrofoon Hytera standaard compact handmicrofoon (SM16A1)
Aansluitkabel Hytera standaard voedingskabel met zekering (PWC10 + PAO33)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera MD785 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer MD785
Productnaam Hytera MD785 DMR mobilofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 60 x 174 x 200 mm
Gewicht 1700 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Nee
Functietoetsen Ja, de mobilofoon beschikt over handige navigatietoetsen.
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174Mhz, UHF 403 - 470Mhz
Zendvermogen UHF: 45 watt, VHF: 50 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Hytera MD785 downloads

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Mobilofoons huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Hytera Assortiment

Hytera portofoons
Hytera Portofoons

Hytera portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Hytera Mobilofoons
Hytera Mobilofoons

Hytera mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Hytera Netwerken
Hytera Netwerken

Hytera-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven