Hytera mobilofoons

U bent op zoek naar Hytera mobilofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Hytera portofoons en accessoires

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

03 36 135 36

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

HYTERA & HYT

Een relatief nieuwe speler op de Europese markt voor radiocommunicatie is Hytera wat vroeger bekend was onder de naam HYT. In de loop der jaren heeft Hytera zich meer dan voldoende bewezen een betrouwbare fabrikant en leverancier op het gebied van radiocommunicatie zoals Mobilofoons te zijn. De Medewerkers van SMELT zijn getraind in de laatste analoge en digitale technieken van deze leverancier en zijn hierdoor instaat om klantspecifieke oplossingen aan te bieden van het merk Hytera. De producten van Hytera zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten functionaliteiten welke het werk efficiënter en veiliger maken voor gebruikers van het apparatuur. Voor meer informatie over Hytera Mobilofoons, portofoons, netwerken en accessoires neemt u contact met ons op, onze medewerkers adviseren u graag.

Over Hytera mobilofoons

Hytera is één van de grootste fabrikanten van Mobilofoons wereldwijd. Opgericht door Chen Qingzhou in China in 1993 is het een relatief jonge speler op de markt van radiocommunicatie appratuur. Vandaag de dag is Hytera actief in de communicatie productgroepen licentievrij, analoog, digitaal, TETRA en LTE met een groot scala aan verschillende modellen portofoons, mobilofoons en netwerkinfrastructuur. In 2007 heeft Hytera het in America gesitueerde bedrijf Marketronics Corporation gekocht en de naam verandert in Hytera America Inc en is het gevestigd in Florida. In 2012 heeft Hytera met de overname van het Duitse bedrijf Rohde & Schwarz Professional Mobile Radio GmbH zijn positie in Europa verstevigd. Na de overname is de naam verandert in Hytera Mobilfunk GmbH en heeft het hedendaags vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Canada en Amerika.

>> Lees hier meer over de historie van Hytera

Hytera DMR digitale mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera mobilofoons uit het assortiment Hytera digitale mobilofoons hier.

Hytera analoge mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera mobilofoons uit het assortiment Hytera analoge mobilofoons hier.

Hytera TETRA digitale mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera mobilofoons uit het assortiment Hytera tetra mobilofoons hier.

Hytera mobilofoons accessoires

Naast de mobilofoons van Hytera levert SMELT uiteraard ook diverse originele Hytera accessoires voor uw mobilofoon. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor, neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk alle Kenwood accessoires.

We can't find products matching the selection.

Hytera EOL mobilofoons

Bekijk alle afgekondigde EOL mobilofoons .

We can't find products matching the selection.