Hytera TM-610 analoge mobilofoon

De Hytera TM-610 is een eenvoudig te bedienen mobilofoon die is ontworpen om betrouwbare en heldere communicatie te bieden, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Dankzij de ingebouwde krachtige luidspreker en de geavanceerde Hytera voice compander technologie, levert deze mobilofoon uit... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera TM-610 mobilofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning.

Omschrijving

De Hytera TM-610 is een eenvoudig te bedienen mobilofoon die is ontworpen om betrouwbare en heldere communicatie te bieden, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Dankzij de ingebouwde krachtige luidspreker en de geavanceerde Hytera voice compander technologie, levert deze mobilofoon uitstekende audiokwaliteit. Hierdoor is elke boodschap duidelijk hoorbaar, ongeacht de achtergrondruis. De TM-610 maakt gebruik van het analoge PMR communicatieprotocol en is beschikbaar in zowel de VHF- als UHF-frequentieband, wat zorgt voor flexibiliteit en veelzijdigheid in het gebruik.

Superieure Geluidskwaliteit en Flexibiliteit

Met de Hytera TM-610 kunt u rekenen op een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. De ingebouwde krachtige luidspreker zorgt ervoor dat communicatie helder en duidelijk blijft, zelfs in lawaaierige omgevingen zoals bouwplaatsen of industriële settings. De voice compander technologie van Hytera vermindert achtergrondruis en verbetert de verstaanbaarheid, waardoor u altijd verzekerd bent van effectieve communicatie.

Uitgebreide Kanalen en Zones

Deze mobilofoon biedt een capaciteit van maar liefst 128 gesprekskanalen, die u kunt verdelen over 16 verschillende zones. Deze functionaliteit maakt de TM-610 bijzonder geschikt voor organisaties die werken met verschillende teams of afdelingen, omdat het eenvoudig is om specifieke kanalen toe te wijzen aan verschillende groepen.

Veiligheid Voorop met Lone Worker Functionaliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de Hytera TM-610 is de lone worker functie. Deze functie biedt extra veiligheid voor gebruikers die alleen werken of zich in potentieel gevaarlijke omgevingen bevinden. De lone worker functionaliteit verstuurt in intervallen een melding naar de mobilofoon, die de gebruiker moet bevestigen door op een toets te drukken. Wanneer de gebruiker niet tijdig reageert, wordt er automatisch een alarmmelding verstuurd naar de dispatcher of andere gebruikers binnen de groep. Dit zorgt ervoor dat er snel hulp kan worden ingeschakeld indien nodig.

Breed Frequentiebereik en Complete Levering

De Hytera TM-610 is verkrijgbaar in twee versies: VHF (136-174 MHz) en UHF (403-470 MHz). Dit brede frequentiebereik maakt het apparaat geschikt voor diverse toepassingen en gebruikersgroepen. Bij de levering van de mobilofoon ontvangt u standaard een voedingskabel, montagebeugel, zekering en een handmicrofoon met ophangbeugel. Daarnaast zijn er diverse optionele accessoires beschikbaar om de functionaliteit en het gebruiksgemak van de TM-610 verder te vergroten.

Ideaal voor Diverse Gebruikersgroepen

De Hytera TM-610 is ideaal voor een breed scala aan gebruikers, waaronder bouwbedrijven, beveiligingsdiensten, transportbedrijven en industriële organisaties. De mobilofoon is perfect voor situaties waar betrouwbaarheid en duidelijke communicatie van cruciaal belang zijn. Of u nu werkt in een lawaaierige fabriek of op een afgelegen bouwplaats, de TM-610 biedt de robuuste en betrouwbare communicatie die u nodig heeft om uw werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Betrouwbare Communicatie met de Hytera TM-610

De Hytera TM-610 is meer dan slechts een mobilofoon; het is een essentieel hulpmiddel voor professionele communicatie. De combinatie van heldere audiokwaliteit, uitgebreide kanaalopties en veiligheidsfuncties maakt deze mobilofoon een waardevolle aanvulling voor elke organisatie. Neem vandaag nog contact op met SMELT voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen en ontdek hoe de Hytera TM-610 uw communicatiebehoeften kan vervullen.

Pakketinhoud

De TM-610 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam mobilofoon Hytera TM-610
Montagebeugel Hytera montagebeugel (BRK04)
Handmicrofoon Hytera standaard compact handmicrofoon (SM07R2)
Aansluitkabel Hytera standaard voedingskabel met zekering (PWC06 + PAO15)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera TM-610 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TM-610
Productnaam Hytera TM-610 analoge mobilofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 43 x 125 x 152 mm
Gewicht 1000 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Nee
Functietoetsen Ja, de TM-610 beschikt over functietoetsen, volumeknop en kanaaltoetsen.
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174Mhz, UHF 403 - 470Mhz
Zendvermogen UHF: 45 watt, VHF: 50 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
Mobilofoons huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Hytera Assortiment

Hytera portofoons
Hytera Portofoons

Hytera portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Hytera Mobilofoons
Hytera Mobilofoons

Hytera mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Hytera Netwerken
Hytera Netwerken

Hytera-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven