Kenwood KMC-59C

De Kenwood KMC-59C tafelmicrofoon is een uitstekend accessoire voor gebruikers van Kenwood mobilofoons, ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel FDMA (analoge/NXDN) als TDMA (DMR/P25 Phase 2) communicatiesystemen. Deze electret condenser microfoon biedt heldere en nauwkeurige geluids... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Kenwood KMC-59C tafelmicrofoon is een uitstekend accessoire voor gebruikers van Kenwood mobilofoons, ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel FDMA (analoge/NXDN) als TDMA (DMR/P25 Phase 2) communicatiesystemen. Deze electret condenser microfoon biedt heldere en nauwkeurige geluidsoverdracht, wat cruciaal is voor effectieve communicatie in professionele omgevingen. De KMC-59C is niet alleen veelzijdig door zijn compatibiliteit met diverse communicatieprotocollen, maar is ook gebruiksvriendelijk. Uitgerust met handige Push-to-Talk (PTT) en monitor-toetsen, maakt het de bediening eenvoudig en efficiënt. De microfoon heeft een 8-pin modular mic plug, wat zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare verbinding met compatibele Kenwood mobilofoons. Ideaal wanneer u werkt vanuit een basisstation, de KMC-59C is een ideale aanvulling op uw Kenwood communicatieoplossing.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood KMC-59C specificaties

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat