Mobilofoons kopen

U wilt mobilofoons kopen of uw huidige vloot uitbreiden? SMELT Europe kan u persoonlijk adviseren over de juiste mobilofoon voor uw organisatie. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities.

Onze medewerkers zitten voor u klaar, telefonisch via onderstaand nummer of gebruik het contactformulier op deze pagina.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Verkoop van mobilofoons en basisposten

U wilt een mobilofoon kopen voor in een voertuig of als basispost op kantoor? Door de wirwar aan merken, modellen en verschillende technieken is het niet altijd eenvoudig om de juiste mobilofoon te kiezen. Een mobilofoon of basispost zijn producten die aardig wat maatwerk per bedrijf vereisen. Denk aan het afregelen op de juiste frequentie, instellingen van de groepen en de diverse opties om uw gesprekken veilig en vertrouwd te kunnen uitvoeren. Door middel van een inventarisatie van uw wensen, behoeftes én de locatie waar de middelen gebruikt gaan worden, kunnen wij samen met u de beste selectie aan producten maken en aanbieden. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u beschikt over de juiste communicatietools voor uw bedrijfscommunicatie. Ook wanneer de mobilofoons of andere communicatieproducten een aanvulling zijn op uw huidige communicatienetwerk kunnen wij u informeren en adviseren. SMELT is een merkonafhankelijke vakspecialist en leverancier van diverse mobiele communicatieapparatuur, zoals mobilofoons en basisposten, portofoons en netwerken. SMELT heeft jarenlange ervaring en expertise om de meest optimale en betrouwbare communicatieoplossingen aan te bieden, te installeren en te onderhouden.

Meer dan alleen mobilofoons

Naast mobilofoons en basisposten levert SMELT een uitgebreid assortiment aan communicatieproducten en diensten. Zo kunnen wij een totale communicatieoplossing bieden voor uw operationele of missiekritische bedrijfscommunicatie. Hierdoor is SMELT in staat om te voorzien in uw gehele communicatiebehoefte; van voertuigcommunicatie tot personencommunicatie middels portofoons, tot het uitrusten van een centrale post of meldkamer. En ook verdere integratie met uw bedrijfsprocessen, zoals koppelingen naar gebouwbeheersystemen en brandmeldcentrales, valt onder de mogelijkheden. Naast een totaalassortiment voor communicatie biedt SMELT diverse diensten en oplossingen aan, zoals veldsterktemetingen, installaties op locaties, reparaties, service en jaarlijks onderhoud van uw communicatieapparatuur. Als landelijke leverancier kan SMELT u altijd bedienen, waar u ook gevestigd bent. Graag overtuigen wij u van ons bedrijf, onze producten, diensten én van onze kennis en kunde. Neem contact met ons op via telefoonnummer +32 (0)3 36 135 36 of via het contactformulier.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons assortiment

Naast het leveren van mobilofoons, staat SMELT al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink