Mobilofoons leasen

Ervaar het gemak van operational lease van mobilofoons en basisposten en profiteer van een vaste prijs per maand inclusief service en onderhoud op locatie.

Wilt u meer informatie over het leasen van mobilofoons of een basispost? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel direct met onze afdeling verkoop. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Leasing van mobilofoons en basisposten

Op zoek naar volledige flexibiliteit op het gebied van technologie en daarbij een transparante indicatie van de maandelijkse kosten? Dan is leasen wellicht een juiste keuze voor uw bedrijfscommunicatie. Bij SMELT kunt u terecht voor het leasen van de nieuwste mobilofoons en randapparatuur en voor portofoons en netwerk infrastructuur. Met een vooraf bepaalde looptijd van de leaseovereenkomst behoudt u zowel de technologische als financiële flexibiliteit die aansluit bij uw bedrijfsvoering. Groeit uw bedrijf in de tussentijd? Dan kunt u de leaseovereenkomst gemakkelijk mee laten groeien, zodat deze te allen tijde naadloos aansluit op uw behoefte. Daarnaast bent u tijdens de leaseovereenkomst bij SMELT verzekerd van gedegen service, ondersteuning en onderhoud van het apparatuur. Met een leaseovereenkomst voor uw mobilofoons, portofoons en eventuele netwerk (repeaters, base stations) ontzorgt SMELT u volledig. Alle zaken zijn volledig afgedekt en vooraf financieel duidelijk, zoals vergunningskosten, verzekeringen, reparaties en onderhoud.

Bij SMELT is leasen van apparatuur mogelijk voor alle merken binnen haar assortiment, waaronder Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Vanwege de flexibiliteit en de vooraf duidelijke kosten per maand komt leasen als dienstverlening tegenwoordig zowel voor binnen de publieke sector, zoals gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, als bij commerciële bedrijven. Indien u voor een korte termijn een tijdelijke oplossing wenst, dan is huren wellicht een betere optie voor uw organisatie.

Als u vragen heeft over leasing, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Leasen of huren

Een leasecontract van een mobilofoon of basispost sluit je af voor een gemiddelde periode van 12 tot 60 maanden. Beschikt u liever voor een kortere periode over mobilofoons of andere communicatiemiddelen, zoals portofoons of infrastructuur ? Dan is huren wellicht een betere optie voor uw bedrijf. Ook in het geval van huren voor korte of langere termijn kan SMELT u volledig ontzorgen. Meer informatie over het huren van mobilofoons vindt u op onze pagina over mobilofoons huren.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons assortiment

Naast het leveren van mobilofoons, staat SMELT al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink