Motorola DM4601e DMR mobilofoon

De Motorola DM4601e vertegenwoordigt een evolutie in de wereld van digitale mobilofoons. Als uitgebreide versie van de DM4600e, behoudt de DM4601e alle betrouwbare en geavanceerde eigenschappen van zijn voorganger, terwijl hij extra functionaliteiten zoals GPS, Wi-Fi en Bluetooth toevoegt.... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola DM4601e mobilofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola DM4601e vertegenwoordigt een evolutie in de wereld van digitale mobilofoons. Als uitgebreide versie van de DM4600e, behoudt de DM4601e alle betrouwbare en geavanceerde eigenschappen van zijn voorganger, terwijl hij extra functionaliteiten zoals GPS, Wi-Fi en Bluetooth toevoegt. Deze mobilofoon is ontworpen voor professionals die een stap verder willen gaan in efficiënte en veelzijdige communicatie.

Uitmuntende Digitale Prestaties

Net als de DM4600e, staat de DM4601e bekend om zijn uitstekende digitale audiokwaliteit, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen. De toegevoegde GPS-functionaliteit zorgt voor nauwkeurige locatiebepaling, terwijl Wi-Fi en Bluetooth extra connectiviteitsmogelijkheden bieden, waardoor de DM4601e een perfect hulpmiddel is voor dynamische werkomgevingen.

Gebruiksvriendelijkheid en Veelzijdigheid

De DM4601e combineert een intuïtieve interface met een groot display en eenvoudige navigatie. De toevoeging van GPS, Bluetooth en Wi-Fi maakt dit toestel nog veelzijdiger en geschikt voor een reeks toepassingen in verschillende sectoren. Het programmeerbare menu en de aanpasbare knoppen zorgen ervoor dat de mobilofoon volledig aan de behoeften van de gebruiker kan worden aangepast.

Geavanceerde Veiligheidsfuncties

De DM4601e biedt uitgebreide veiligheidsfuncties zoals de 'lone worker'-functie, die extra beveiliging biedt aan individuele werknemers. Daarnaast biedt de DM4601e naast de standaard Basic Privacy-functie een optionele AES256-encryptie aan, waardoor de beveiliging van de communicatie verder versterkt wordt. Dit maakt de mobilofoon ideaal voor gebruik in gevoelige omgevingen.

Communicatie en Berichtgeving

Met voorgeprogrammeerde tekstberichten biedt de DM4601e een efficiënte manier om snel en eenvoudig berichten te versturen, wat essentieel is in snelle en lawaaierige werkomgevingen. Deze functie verbetert de communicatie-efficiëntie aanzienlijk en draagt bij aan een soepelere werkdag.

Robuust en Betrouwbaar

De DM4601e behoudt de robuuste en betrouwbare constructie van de DM4600e, waardoor hij bestand is tegen de meest veeleisende werkomgevingen. Dit maakt het toestel een betrouwbare keuze voor sectoren zoals transport, logistiek en productie.

Pakketinhoud

De DM4601e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam mobilofoon Motorola DM4601e Enhanced DMR mobilofoon
Modelnummer(s) DM4601e
Montagebeugel Motorola montagebeugel (RLN6466)
Handmicrofoon Motorola standaard compact handmicrofoon (RMN5052)
Aansluitkabel Motorola standaard voedingskabel met zekering (HKN4191)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Vrije-vorm tekstberichten Engelse benaming: Freeform text messaging

Gebruikers hebben de flexibiliteit om vrije-vorm tekstberichten rechtstreeks vanaf de portofoon in te voeren en te verzenden. Dit maakt meer op maat gemaakte en specifieke communicatie mogelijk.

Vrije-vorm tekstberichten
Inbegrepen
Werkorder ticketing Engelse benaming: Work Order ticketing

De Werkorder Ticketing-functie laat je activiteiten coördineren en problemen efficiënter beheren door het creëren en toewijzen van digitale werkorders.

Werkorder ticketing
Inbegrepen
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Inbegrepen
Optiebord Engelse benaming: Option board

De mogelijkheden kunnen worden uitgebreid met een optionele optionbord, waardoor extra functies of gespecialiseerde functies kunnen worden toegevoegd.

Optiebord
Optioneel
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Motorola DM4601e specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer DM4601e
Productnaam Motorola DM4601e DMR mobilofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 53,3 x 175,3 x 205,7 mm
Gewicht 1800 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja
Functietoetsen Ja P1 tot P4 toetsen
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174Mhz, UHF 403 - 470Mhz, UHF 450 - 527Mhz
Zendvermogen UHF: 40 watt, VHF: 45 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Motorola DM4601e downloads

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Mobilofoons huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven