Motorola mobilofoons

U bent opzoek naar een Motorola mobilofoon? Dan bent u bij SMELT als Motorola Platinum Partner aan het juiste adres. SMELT is een full-serviceorganisatie waar u terecht kunt voor garanties, reparaties, programmeren, service en onderhoud van uw Motorola mobilofoons!.

Gebruik het contactformulier of bel ons vandaag nog voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.

03 36 135 36

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

MOBILOFOONS MOTOROLA SOLUTIONS

SMELT is een officieel gecertificeerde productspecialist van het hoogte niveau. Als geselecteerde Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT getraind in de laatste technieken en oplossingen. Of het nu gaat om enkele Motorola mobilofoons of een compleet missiekritisch Motorola communicatienetwerk; bij SMELT kunt u terecht voor verkoop, verhuur en onderhoudt aan alle analoge, digitale en TETRA mobilofoons en netwerken en daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle vergunningsvrije en professionele portofoons.

Explosieveilige Motorola producten voor de petrochemische industrie kunt u bij ons tevens verkrijgen. Wenst u meer informatie over het Motorola assortiment? Dan staan onze productspecialisten u graag te woord!

Motorola Partner logo

Alles over Motorola mobilofoons

Als we het over een fabrikant hebben welke al bijna 100 jaar actief is met communicatieapparatuur, dan hebben we het natuurlijk over het Amerikaanse bedrijf Motorola Solutions welke opgericht is door twee broers. Paul en Joseph Galvin zijn de oorspronkelijke oprichters van het hedendaagse Motorola Solutions welke in 1928 opgericht werd onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. In 1947 is de naam Galvin Manufacturing Corporation verandert in Motorola inc. In 2011 werd het bedrijf opgesplitst in twee apart genoteerde bedrijven:

Motorola Mobility

Dit bedrijf werd verantwoordelijke voor de mobiele telefoons en smartphones met het merknaam Motorola en is na oprichting overgenomen door Google inc en in 2014 weer verkocht door Google aan Lenovo.

Motorola Solutions

Dit bedrijf werd verantwoordelijk voor de mobilofoons, portofoons en infrastructuur alsmede RFID-systemen en SCADA systemen.

>> Lees hier meer over de historie van Motorola

Motorola accessoires voor mobilofoons

Naast Motorola mobilofoons is SMELT ook uw leverancier voor een uitgebreide keuze aan Motorola accessoires. SMELT levert originele Motorola accessoires, mocht u op zoek zijn naar een specifieke Motorola accessoire voor uw mobilofoon maar staat deze niet vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan mobilofoon accessoires van Motorola.

We can't find products matching the selection.

Motorola EOL Mobilofoons

De fabrikant Motorola staat nooit stil en blijft door ontwikkelen aan de techniek en functionaliteiten van Mobilofoons. Het is daarom onoverkoombaar dat bepaalde Motorola mobilofoons op een gegeven moment niet meer gefabriceerd worden. Hoewel de mobilofoon welke u wellicht bezit niet meer nieuw geleverd kan worden, kunt u bij SMELT nog altijd terecht voor support, onderhoud en reparaties van deze mobilofoon. Ook accessoires, onderdelen zoals knopjes zijn veelal nog jaren na afkondiging leverbaar via SMELT. Daarnaast kunnen wij u een alternatief model bieden welke naadloos aansluit op uw huidige vloot mobilofoons. Mocht u vragen hebben over End-of-life mobilofoons, accessoires, onderdelen, reparaties of onderhoud, schroom niet ons te contacteren.