Motorola mobilofoons

U bent op zoek naar een Motorola mobilofoon? Dan bent u bij SMELT als Motorola Platinum Partner aan het juiste adres. SMELT is een full-serviceorganisatie waar u terecht kunt voor kopen, leasen, huren, garanties, reparaties, programmeren, service en onderhoud van uw Motorola mobilofoons!

Gebruik het contactformulier of bel ons vandaag nog voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Mobilofoons Motorola Solutions

SMELT is een officieel gecertificeerde productspecialist van het hoogste niveau. Als geselecteerde Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT getraind in de laatste technieken en oplossingen. Of het nu gaat om enkele Motorola mobilofoons of een compleet missiekritisch Motorola communicatienetwerk; bij SMELT kunt u terecht voor verkoop, verhuur en onderhoud aan alle analoge, digitale en TETRA mobilofoons en netwerken. Daarnaast leveren wij ook vergunningsvrije en professionele portofoons én explosieveilige Motorola producten voor de petrochemische industrie. Wenst u meer informatie over het Motorola assortiment? Dan staan onze productspecialisten u graag te woord!

Wenst u meer informatie over het mobilofoon assortiment van Motorola of wat SMELT uw bedrijf te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer.

Motorola portofoons

Alles over Motorola mobilofoons

Het Amerikaanse bedrijf Motorola Solutions is al bijna 100 jaar actief met communicatieapparatuur. De twee broers Paul en Joseph Galvin richtten in 1928 Galvin Manufacturing Corporation op. In 1947 veranderde de naam Galvin Manufacturing Corporation in Motorola inc. Het bedrijf werd in 2011 opgesplitst in twee apart genoteerde bedrijven:

Motorola Mobility

Dit bedrijf werd verantwoordelijk voor de mobiele telefoons en smartphones onder de merknaam Motorola. Na oprichting nam Google inc het bedrijf over en verkocht dit in 2014 weer door aan Lenovo.

MOTOROLA SOLUTIONS

Dit bedrijf werd verantwoordelijk voor de mobilofoons, portofoons en infrastructuur alsmede RFID-systemen en SCADA-systemen.

>> Lees hier meer over de historie van Motorola

Motorola MOTOTRBO Mobiofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan digitale Motorola mobilofoons.

Motorola Wave LTE Mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan LTE Motorola mobilofoons.

Motorola TETRA Mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan TETRA Motorola mobilofoons.

Motorola Mobilofoon accessoires

Naast Motorola mobilofoons is SMELT ook uw leverancier voor tal van Motorola accessoires. SMELT levert originele Motorola accessoires. Bent u op zoek zijn naar een specifieke Motorola accessoire voor uw mobilofoon, maar staat deze niet op de website vermeld? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste accessoires voor uw specifieke behoeften.

Het complete Motorola assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Motorola-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support
Mobilofoons huren begint bij SMELT

Tijdelijk een mobilofoon of basispost nodig?

Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van Mobilofoons en basisposten

Motorola End of life mobilofoons

De fabrikant Motorola staat nooit stil en blijft door ontwikkelen aan de techniek en functionaliteiten van mobilofoons. Het is daarom onontkoombaar dat bepaalde Motorola mobilofoons op een gegeven moment niet meer worden gefabriceerd. Ook als de mobilofoon die u in bezit heeft niet meer nieuw kan worden geleverd, kunt u bij SMELT nog altijd terecht voor support, onderhoud en reparaties van deze mobilofoon. Meestal zijn accessoires en onderdelen nog jaren na afkondiging leverbaar via SMELT. Daarnaast kunnen wij u een alternatief model bieden die naadloos aansluit op uw huidige vloot mobilofoons. Mocht u vragen hebben over end-of-life mobilofoons, accessoires, onderdelen, reparaties of onderhoud, schroom niet ons te contacteren.